Turen går til Skuldborg

Byen Skuldborg kom for alvor på Danmarkskortet, da den landsdækkende snakke- sludre- og taleradio, r8Dio, der har til huse i byens kultur- og multihus, Stjernen, så dagens lys.

Vil du opleve hjertet af Jylland? Turen Går Til Skuldborg giver et unikt indblik i den driftige by, som på kort tid er blevet et kulturelt omdrejningspunkt i Danmark.

Skuldborg dukkede for alvor op på Danmarkskortet i 2020, da r8Dio blev den nye landsdækkende snakke- sludre- og taleradio. Under sloganet ’Det Globale I Det Lokale’ sender de radio i absolut gulvhøjde med navne som jernlady Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, hendes sidekick Rasmus Bruun og radiokoryfæ Mikael Bertelsen.

I rejseguiden Turen Går Til Skuldborg kan du møde nogle af de profiler, der former Skuldborg til hverdag: kulturkongen Klavs Bundgaard, radioværten Allan ’smørstemmen fra Ikast’ Sindberg, købmand Micky Mikkelsen og mange flere.

Fra abepark og University College til en succesfuld våbenfabrik og rituelt afbrændte nisser. Skuldborg har det hele. Bogen dækker Midtbyen, Vest, Nord, Øst og Syd.

Og så får du indblik i byens rige, næsten tusindårige historie, der spænder over alt fra lokale traditioner, sportsbegivenheder og kultur events til et bryghus, der er ældre end Dannebrog.
18,79  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages88
Publish date19 Sep 2023
Published byPolitikens Forlag
Languagedan
ISBN print9788740085631