Kompetente par

En vejledning i par- og sexterapi

Sex kan være både sundt og godt, hvis man nyder at have sex, og man er glad for den sex, man har. Men der er virkelig mange mennesker, som har ondt i sexlivet, og det er slet ikke alle mennesker, der ønsker at have sex. Mennesker er forskellige, også hvad angår deres seksualitet. Og det er derfor i parterapi væsentligt at undersøge, hvad der føles rigtigt for både parret og den enkelte.

I "Kompetente par" fokuserer Karina Kehlet Lins på nogle af de vigtigste opmærksomhedspunkter i par- og sexterapi og beskriver nogle af de nyeste udviklinger på området, så praktikere og studerende, der ønsker at lære mere om kombinationen af par- og sexterapi får et godt overblik og inspiration til arbejdet.

Bogen præsenterer helt grundlæggende koncepter i par- og sexterapi og bevæger sig til de mere komplekse interventioner, og det hele omsættes til praktiske case-eksempler. 

Området kan være både udfordrende og delikat, og derfor beskriver bogen, hvordan man kan undgå nogle af de største faldgruber. 

Karina Kehlet Lins er klinisk psykolog, klinisk sexolog og systemisk psykoterapeut med mere end 20 års erfaring. Hun er desuden ekstern lektor i klinisk sexologi ved Københavns Universitet og har undervist i sexologi ved forskellige universiteter.

25,16  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages146
Publish date05 Oct 2023
Published byAkademisk Forlag
Languagedan
ISBN print9788750063681