Cirkulær jul

18 kreative ideer til julepynt af hverdagens affald

Julen er en fest med masser af hyggelige traditioner. En højtid, der samler familien. En højtid, man glæder sig til og ser frem til. Der pyntes op i de fleste hjem. Som regel med færdigproduceret julepynt, der er lige til at hive ud af emballagen og sætte op i stuen eller på juletræet. Der bliver skruet op for ikke kun forventninger, men også for forbruget. 

Kunne det være anderledes? 

Det mener forfatter Rikke Borg-Lauritsen, der nu debuterer med bogen Cirkulær jul. Bogen rummer idéer og inspiration til julepynt med en cirkulær tilgang. “Mit håb er, at idéerne vil vække nysgerrighed over for de materialer, vi bruger eller smider væk op til jul. Bogen skal gerne stimulere en lyst til selv at gå på opdagelse og finde frem til, hvad materialerne kan,” fortæller Rikke Borg-Lauritsen. 

“Jeg ønsker at vise, at man med et trylleslag, og lidt fingersnilde, kan skabe dekorativt julepynt ud af december måneds affald. “Jeg vil gerne inspirere til en større bevidsthed om at se muligheder i dét, vi ellers afskriver som affald. Og jeg håber, at endnu flere får lyst til at pakke nysgerrigheden ud og gå på opdagelse – i materialerne, i legen og i den cirkulære jul,” siger Rikke Borg- Lauritsen.
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages0
Publish date23 Oct 2023
Published byBogoo
Languagedan
ISBN print9788794446433