Drengen der var bange for det meste

Der er et hul i jorden, og er der noget, Frede hader, så er der huller i jorden. Især når de er sorte og dybe. Frede er sikker på, at der bor et underjordisk græsmonster med enormt spidse monstertænder i det hul, så han må se at komme væk. På vejen skal han desværre først lige forbi et vildt farligt zombietræ, et vasketøjsspøgelse og ikke mindst en møguhyggelig nullermand. 

En fantasifuld historie om uhyrer og frygt – og om at man ikke altid skal tro på alt, hvad man tænker. 
Men pas på! Bogen lyser i mørke ... 


Lars Daneskov har skrevet mere end 30 bøger i mange genrer. Mest kendt er han for Mor har en baby inde i maven og for sine humoristiske højtlæsningsbøger, hvoraf Tro, håb og gorgonzola i 2013 fik BMF-prisen som årets børnebog. I 2022 udkom den anmelderroste ungdomsgyser Med døden til følge og i juni 2023 Sommer i Bella Vista – Den store sanddyst, første bind i en ny højtlæsningsserie.

Tor Fruergaarder uddannet animationsinstruktør fra Den danske filmskole, 2010. Sammen med Sissel Dalsgaard stod han bag tegneserien Betsy and the Mutant Scouts, der modtog to Pingpriser. Sammen med Michael Hegner har han skabt animationsserien Karlas Fantalastiske Klasse, der bliver vist på DR og er solgt til en række lande.
17,44  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages32
Publish date23 Oct 2023
Published byGutkind
Languagedan
ISBN print9788743408536