50 bibeltekster du skal kende

Ingen bog er vigtigere at kende end Bibelen.
 
Det mener præst og debattør Sørine Gotfredsen, der ser spor af den overalt: i sproget, i historien, i kulturen, i vores indre tankeverden. Jo mere man kender til Bibelen, desto bedre forstår man derfor også verden og sig selv. 
Men hvordan får man hul på bøgernes bog – hvad er egentlig det vigtigste i Bibelen?

I denne bog har Sørine Gotfredsen udvalgt 50 bibeltekster, der ikke er til at komme uden om. Hver bibeltekst danner grundlag for en kort, personlig refleksion, der åbner de gamle fortællinger på nye måder og spejler dem i vores fælles verden: film, dramaserier, litteratur, historiske begivenheder og genkendelige dilemmaer fra hverdagen.

50 bibeltekster du skal kende er en guidet indgang til det bibelske univers. Et personligt udvalg af Bibelens højdepunkter. Nye læsere kan begynde her, mens erfarne bibellæsere kan genopleve alt det, der gjorde Bibelen til så afgørende en bog at kende.

SØRINE GOTFREDSEN, født 1967, er præst, journalist, debattør og forfatter. Hun har markeret sig som en af tidens vigtigste stemmer og har skrevet flere anmelderroste bøger, senest Livskraft (2023) og Som Sørine læser Bibelen (2020), der fik seks stjerner i Berlingske og blev betegnet som ”et eksistentielt Kinder-æg”, der ”bør ligge i enhver husstand”. 
24,42  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages256
Publish date03 Nov 2023
Published byBibelselskabet
Languagedan
ISBN print9788772323015