Ét sekund

På et fly mellem Tokyo og Seoul møder designeren Olivia Hyunki, som hun falder i snak med. Hvad hun senere finder ud af, er, at han er et af medlemmerne fra k-pop-gruppen MEOW. Olivia er blevet ansat hos XM Entertainment og skal arbejde tæt sammen med gruppen i sit nye job. Olivia og Hyunki bliver hurtigt tiltrukket af hinanden, men en ansat ved navn Harin har en anden dagsorden og har egne planer om en fremtid med Hyunki. Bogen Ét sekund er næste bog i rækken efter Jeg har aldrig og er oprindeligt skrevet som en fanfiction inspireret af k-pop-verdenen. Bøgerne handler om hvert af de syv medlemmer i k-pop-gruppen MEOW, og alle bøger kan stå alene som individuelle historier. Ét sekund byder på drama, romantik og masser af intimitet og erotik.            

Uddrag af bogen 
Jeg får et sug i maven, da jeg ser Olivia og Haneul komme imod os, men jeg glemmer hurtigt alle bekymringer, da jeg ser hendes flotte smil lyse gangen op. Hun stopper op og kigger på sin telefon, og langsomt forsvinder smilet fra hendes smukke ansigt. Jeg får selv en besked i samme øjeblik, men inden jeg kan nå at åbne beskeden, ser jeg Olivia løbe sin vej. Jeg kigger ned på min skærm, og mit hjerte holder op med at slå. ”Hvad fanden er det her?” råber Beomseok ned gennem gangen, og jeg ser, hvordan Haneul går målrettet mod mig med hurtige skridt. Jeg hører fodtrin komme løbende bagfra, og jeg ser Wonshik, Chinhae, Taki og Hajoon komme tættere på. Jeg læner mig op ad væggen og lader min krop glide langsomt ned, indtil jeg rammer gulvet. Jeg bøjer hovedet ned i mine hænder, og min krop går i dvale. Jeg kan svagt høre Lias stemme, og Beomseok beder hende om at finde Olivia og blive sammen med hende. Jeg må gå ud fra, at alle, der kender mig, har modtaget videoen på det her tidspunkt.           

Om forfatteren 
Lisa Metz (f. 1981) er opvokset og bosiddende i Ringsted. Hun har i en ung alder skrevet på en digtsamling og har også været at finde på en skrivehøjskole, hvor hun har deltaget som forfatter af både teaterstykker og en revy. Bogen Ét sekund er efterfølgeren til forfatterens debutroman omhandlende k-pop-gruppen MEOW, Jeg har aldrig, som blev udgivet i 2023.
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages268
Publish date20 Oct 2023
Languagedan
ISBN print9788776085001