Håndbog om selvværd - En selvværdsguide til unge

Håndbog om selvværd - En selvværdsguide til unge

- Hvad kan du gøre for at styrke dit selvværd (og din selvtillid)?
- Hvordan bliver du mere glad for at være den, du er?
- Hvorfor er dit selvværd så vigtigt?

Dit selvværd har en stor betydning for din trivsel. Ikke mindst i nutidens ungdomsliv, hvor ydre fremtræden og at kunne klare meget på kort tid fylder meget. Denne selvværdsguide giver dig den viden, du har brug for til at styrke dit selvværd indefra. Du lærer om selvomsorg, selvaccept og selvrespekt. Du får hjælp til at træffe gode beslutninger, tænke hjælpsomme tanker og meget mere. Alt sammen noget der vil være med til styrke dit indre og supervigtige selvværd.

Håndbog om selvværd – En selvværdsguide til unge henvender sig til teenagere og unge mennesker. Bogen er også relevant for forældre og fagfolk, der ønsker viden og redskaber til at hjælpe unge med at styrke selvværdet.


Grethe Lindbjerg Sørensen er teenagecoach, foredragsholder og forfatter. Hun har arbejdet med unge mennesker igennem mange år, først som efterskolelærer og senere som vejleder og ungecoach.


Anmeldelse:
Jeg synes, bogen er skrevet lige i øjenhøjde til unge mennesker og også en bog, der er værd at læse som forælder. Det fungerer godt med de indlagte øvelser og refleksioner. Jeg vil både som forælder og som lærer købe håndbogen og bruge den.
- Camilla, forælder og lærer
12,75  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages62
Publish date07 Nov 2023
Languagedan
ISBN print9788797353769