Helt speciel

Frida er den perfekte kulmination på Projekt Baby. Maibritt føder Frida netop som foråret rammer København og alting springer ud. Alt er perfekt og rosenrødt.   
 Frida har mod på livet. Der er bare ét problem. Frida kæmper med at spise og synke trods et arsenal af babyterapeuter og deres velmenende råd.   
7 uger efter Maibritt har født Frida, bliver de indlagt. I en uge gennemgår Maibritt og hendes kæreste enhver forældres værste mareridt, mens de venter på svar. Er Frida bare en slow starter eller er der noget alvorligt galt?   
Helt speciel er historien om at få et uperfekt barn, som alligevel er helt perfekt. Det er historien om, hvad der sker, når livet tager en uventet drejning og sender en ud i frit fald. Det er historien om, hvordan man lander på benene igen.       

Uddrag af bogen 
“Nu skal jeg bare lige tjekke: Er I i familie med hinanden?” spørger den erfarne børnelæge. Fuglene synger godnatsang udenfor. Det er en smuk lys sommeraften. På undersøgelsesstuen stivner Tue. Jeg griner lidt smånervøst. Forstår først ikke, hvad børnelægen antyder. Så dæmrer det. Altså at Frida er indavl? 

”Nej, ikke hvad jeg ved af” griner jeg. Det virker ikke som det rigtige tidspunkt til skælmske bemærkninger, men omvendt er alting så tragikomisk, at jeg ikke ved, hvordan jeg ellers skal håndtere situationen. Jeg ænser ikke Tue. Så indlægger de os.         

Om forfatteren 
Maibritt Hansen er mor til Frida, der er helt speciel. Frida er født med en sjælden genfejl, der forekommer hos ca. 1 ud af 100.000 nyfødte.   
Maibritt er gift med Tue og bor i Aarhus, hvor hun til daglig arbejder med at balancere rollerne som virksomhedsrådgiver, kone og mor.  
16,10  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages188
Publish date17 Nov 2023
Languagedan
ISBN print9788776084325