Og høre, at jeg har været savnet

”Og høre, at jeg har været savnet” er tredje og sidste del af trilogi-digtsamlingen, som formede sig som en tanke i mit hoved tilbage i 2021. Første del, ”Nogen gange så gemmer jeg mig” udkom i november 2022 og anden del, ”Kun for at blive fundet igen” udkom maj 2023. Tredje og sidst del, ”Og høre, at jeg har været savnet” udkom i november 2023. Udgivelsen er sket i et tempo, der på fineste vis betegner den uro jeg dagligt lever med i mit hoved og krop.

”Og høre, at jeg har været savnet” er dedikeret min datter og mit barnebarn. At være savnet var en følelse jeg længtes efter at høre og mærke fra mine forældre, da jeg var barn. Desværre var det aldrig noget de gav udtryk for – tvært imod. Jeg forsøger efter bedste evne at rette op på dette i forhold til min egen datter og mit barnebarn.

Og høre, at jeg har været savnet er først noget, jeg hørte som voksen. Det var også først som voksen, at jeg blev bekræftet i min værdi som menneske. Min kones opmuntring og støtte gjorde, at jeg turde tage skridtet til at lade mine digte udkomme på tryk, og dermed vise dybden af den sandhed jeg gemmer på bag min maske. Uden hende så var mine digte forblevet et ”skuffeprojekt”. Jeg er utrolig glad og stolt over de mange positive tilbagemeldinger, jeg har modtaget, ligesom jeg er stolt over, at der er organisationer med flere, som har brugt mine digte i forskellige sammenhænge.
20,03  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages176
Publish date13 Dec 2023
Published byHeivic
Languagedan
ISBN print9788797387221