Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Kampen i abegrotten

Tom bliver sendt ned i abegrotten. Her havner han i en ulige kamp mod både zombier og gorillaen Gamle Sølvryg. Imens general Marcus og hans støtter nyder showet, kan Toms venner kun se hjælpeløst til. Men så får Lisa en idé ... og Tom får hjælp fra en uventet kant.



"Tom greb fast i zombiens hoved med begge hænder. Han måtte holde dens mund væk fra sig. Kødæderen bed efter ham. Det stank ud af munden på den. Og den savlede på ham. En ulækker, klistret blanding af mundvand og slim ramte ham i ansigtet."

`Jeg er dybt underholdt af Zombie Splatter-serien, selvom målgruppen er de 8-11 årige ... selvom sproget er letlæst, er historien både spændende og til tider ligefrem uhyggelig.´

Bogrummet.dk



`Action, splatter, spænding og gys. Historien er godt fortalt og spændingen stiger. Sproget er levende og let at læse.´

DBC, Dansk BiblioteksCenter



`Zombie Splatter bøgerne er helt perfekte for børn der elsker spænding og gys. De kan læses fra 8-12 år og kan sagtens sidestilles med en børneudgave af tv-serien The Walking Dead.´

- Bogblogger.dk Zombie Splatter-serien er en serie med action, spænding og gys for aldersgruppen 8-11 år. Bøgerne er lette at læse, og de er illustreret. Lasse Bo Andersen (f. 1964) er en dansk tegner og forfatter. Han har især udmærket sig med sin række af spændings- og gyserserier for børn, men har også skrevet og illustreret de populære Klipfisk-tegneseriestriber til et voksent publikum.
6,31  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages48 Sider
Publish date24 May 2019
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN epub9788726131505
ISBN audio9788770300544