Prompt engineering

En grundbog

Dyk ned i fremtidens teknologiske samtalekunst med Prompt engineering – en grundbog, den første danske lærebog om at mestre dialogen med AI. Bogen er din ultimative guide til at navigere i og udnytte potentialet i de tre førende AI-sprogmodeller: ChatGPT, Copilot og Gemini.

Gennem en dybdegående introduktion til 24 effektive promptingteknikker gør bogen dig i stand til at udforme målrettede prompts, som kan levere præcise, kreative og umiddelbart anvendelige resultater og gøre dig mere effektiv. Til hver af de 24 teknikker finder du masser af eksempler og praktiske øvelser, så du gradvist bliver bedre til at interagere med AI.

Uanset om du allerede er dygtig og søger at finpudse dine evner, eller du er nybegynder og klar til at udforske generativ AI, tilbyder denne bog værdifuld indsigt og praktiske strategier for at opbygge og forfine dine prompts. Den er skræddersyet til enhver, der ønsker at mestre kunsten at kommunikere med AI, uanset om du bruger det i dine studier, din forskning, dit arbejde eller dine personlige, kreative projekter.

Med sin pædagogiske struktur, klare progression og tilgængelige sprog er bogen også oplagt til brug i undervisningen på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser.
32,78  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages306
Publish date20 Mar 2024
Published bySamfundslitteratur
Languagedan
ISBN print9788759343685