Bastian

Birger går i 5. klasse og har for længst opgivet at deltage i sit eget liv. Hver dag går med at få tæsk i skolen, glo ud ad vinduet, undre sig over den lærer, der måske er heks, være nervøs for at tale med den søde Josefine og se magtesløs til, mens hans far tager den ene skøre beslutning efter den anden. 

Birgers plan om ikke at tage ansvar for noget som helst er indtil videre lykkedes ret godt, men så dukker Bastian pludselig op. 

Bastian er skytsengel, han kender intet til frygt og er fan af ikke at tage det så alvorligt. Han udfordrer lærerne og skolens lift for smarte drenge og mener i øvrigt, at Queens musik er løsningen på alle problemer.

Men hvad sker der, når Birger bliver beskyldt for hærværk og tyveri, og hans eneste vidne er Bastian, der upraktisk nok er usynlig for alle andre end Birger?

Er der mon andre end Bastian, der kan hjælpe? Og er Birger nu også den eneste, der kan se engle? Og hvad med hende Josefine? Og hvad med Birgers manglende mod? Og endnu mere vigtigt: hvad sker der, hvis Bastian forsvinder igen?

Dette er den første bog om den glade skytsengel Bastian til børn i alderen 7-12 år.
25,06  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages139
Publish date07 Mar 2024
Published byForlaget Lykke
Languagedan
ISBN print9788797071137