About the author

Helen Conrad (born April 11 in Pasadena, California, US) is a best-selling American writer of over 55 romance novels since 1982. She has also written under the names Jena Hunt and Raye Morgan.

Read sample
Read

Varmen i bageriet/Kærlighed ved havet

Varmen i bageriet
Brees far må overtale Brand Wallace til at eskortere sin nørdede datter til skoleballet. Hun får ikke engang et kys. På trods af det beskedne udgangspunkt går det kun værre for Brees kærlighedsliv, til hun kaster sin kærlighed på småkagebagning og katten Oliver.
 
Men så dukker Wallace op igen. Han fortrylles af Brees magiske småkager. Eller er det Bree selv, der fascinerer ham? For Bree er ikke en lille pige længere ...


Kærlighed ved havet

Sara tror, at adoptionen af lille Savannah er en formssag, og at hun kun mangler at underskrive de sidste papirer, da faren til hendes datter, soldaten Jake, helt uventet dukker op og vil have forældremyndigheden over det barn, han få uger tidligere ikke anede, at han havde. Jake er traumatiseret efter et ophold i en krigsfangelejr, og Sara burde kæmpe med næb og kløer for at beholde sin lille pige, men han er så forbandet tiltrækkende, at hun slet ikke kan tænke klart!

10,94  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages320 Sider
Publish date01 Aug 2019
Published byHarlequin
Languagedan
ISBN epub9788771915723