About the author

Sharon Kendrick (b. England) is a popular British writer of over 100 romance novels published by Mills & Boon since 1993. Her books regularly top the sales charts for romance fiction on both sides of the Atlantic.

Read sample
Read

En plads på tronen/Velkommen til Monaco/Store overskrifter

En plads på tronen

Da kong Theodosius, der regerer i nabokongedømmet, frier til prinsesse Moriana er hun mest tilbøjelig til at sige nej. Men da Theo tilbyder at indvie den uerfarne prinsesse i erotikkens glæder, indvilliger hun i at besøge ham i en uge …



Velkommen til Monaco

Nicole Watson falder pladask for sin chef Rocco Barberi. Følelsen er gensidig, og da affæren fører til graviditet, gør Rocco det eneste rigtige og gifter sig med Nicole. Men ægteskabet kører af sporet, da hun mister barnet. Vil deres sidste weekend sammen i Monaco være finalen på et stormombrust ægteskab, eller vil de genfinde lidenskaben?



Store overskrifter

For Taylor Carmichael er hendes rygte vigtigt, men et kort møde med playboyen Luca Corretti, en flaske champagne og en alt for tætsiddende kjole, er alt paparazzifotografene har brug for. Luca er ligeglad med sladderen, men Taylor er rasende!

Romantisk kærlighedshistorie fra Harlequin
13,68  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages480 Sider
Publish date01 Feb 2019
Published byHarlequin
Languagedan
ISBN epub9789150791198