Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Alla hjärtans längtan

Amanda suckar när hon inser att även Martin ska jobba kväll på sjukhuset. Martin som är en besserwisser och alltid ska visa sig på styva linan. Rebecka förstår inte hur alla andra kan tycka att han är så trevlig. Som tur är lyckas hon få sig en pratstund med den snygga läkaren Anders, som hon försökt flörta med i flera veckor. Och till hennes glädje ska även han gå på after worken på lördag.



Amandas framgångsrika lillasyster ska gifta sig med sin stiliga pojkvän - som till råga på allt är professor. Föräldrarna missar aldrig en chans att fråga när Amanda ska presentera en pojkvän för dem, så i ett desperat försök att få dem att släppa ämnet lovar hon att ta med sig en dejt på bröllopet. Men hur ska hon lyckas trolla fram en till dess?



På after worken hamnar Amanda bredvid Anders och på andra sidan bordet sitter Martin. Men det är något som är annorlunda ikväll. Av någon anledning kan Amanda inte sluta tänka på kramen hon fick av Martin tidigare under kvällen, och hur bra han ser ut i sin åtsittande vita skjorta. Amanda gör sitt bästa för att slå bort tanken på honom, tills hon märker att han försöker möta hennes blick från andra sidan bordet. Plötsligt känner Amanda ett nervöst pirr i magen; vart ska kvällen leda? Anna Alemo är en prisbelönt och hyllad romance- och feelgood-författare, känd för att skapa berättelser som läsaren inte kan lägga ifrån sig.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages30 Sider
Publish date11 Jun 2019
Published bySAGA Egmont
Languageswe
ISBN epub9788726205145
ISBN audio9788726205138