Read sample
Read
Listen to sample
Listen

En fyr som Egon

"Pipsen stavrede så hurtigt, han kunne hen ad gangen med strittende hår og jakke og slips flagrende til alle sider. Det så helt forkert ud. Vi havde aldrig set noget lignende.

Egon blev ikke fanget, og Pipsen kom tilbage kort tid efter. Han havde tændt en cigaret, stillede sig op foran os og gloede på os. Hans hænder rystede, og hans hår strittede mere end normalt.

Han var ydmyget. Egon havde trukket sig sejrrigt ud af duellen. Længe stod han tavs foran os for at komme til sig selv.

Pipsen kunne ikke overleve i længden med den slags nederlag. Hans lidt forvredne, sammenbidte ansigt afslørede en mand, der desperat forsøgte at holde skansen." Humoristiske historier fortalt af en jeg-fortæller, der husker tilbage på sin skoletid, sine klassekammerater og de sjove oplevelser, som de sammen havde dengang de gik i klasse sammen. Hans Chr. Hansen (f. 1949) er en dansk forfatter kendt for at have udgivet et væld af letlæselige børnebøger. Hansen fik sin debut i 1982 med bogen "Ferdinand og Eske" og er siden blandt andet blevet tildelt Kommunernes Skolebiblioteksforenings Forfatterpris (1992) og Årets Læse-let-forfatter (1999).
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages109 Sider
Publish date15 Apr 2019
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN epub9788726064407
ISBN audio9788726065879