Read sample
Read

Sanningen om S

Per är med om en fruktansvärd bilolycka. Han vaknar upp flera timmar senare på ett lasarett och vet inte var han är någonstans, vad som hänt och vilka alla är som omger honom. Men en rad otäcka insikter kommer snart för honom. Han var nära att dö, och detta leder honom in på en rad tankar som för all framtid kommer att förändra hans sätt att se på världen. Samtidigt försöker hans nära och kära förlika sig med att Per genomgår en rad personliga förändringar, men frågan är om deras kärlek till honom håller för alla hans nya excentriska tankar om livet ...

Detta är en plågsam, ofta mörkt humoristisk berättelse om vad en människa genomgår efter en traumatisk och livsomvälvande upplevelse, men det är också historien om människor i personens omgivning, vad de måste tänka på och vad de ibland även måste genomlida.

Tore Zetterholm (1915-2001) var en svensk författare. Han debuterade som romanförfattare på 40-talet och kom att ha en lång och prisbelönt karriär inom skön- såväl som facklitteratur.
4,51  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages108 Sider
Publish date10 Jun 2019
Published bySAGA Egmont
Languageswe
ISBN epub9788726140569