Read sample
Read

Penningtvätt och beachvolleyboll i Brasilien

För vänner och bekanta verkar de som ett vanligt par, förutom att de kanske är aningen mer äventyrliga och beresta än många andra.

Hur Jukka och Riita hade råd med sitt resande får sin förklaring när Jukkas företag anmäls till kontroll av det finska skatteverket. Det visar sig att företaget använts som front för att tvätta pengar, och paret tas in på förhör hos polisen. Vid en husrannsakan visar det sig att Riita har stora summor kontanter i lägenheten, och paret äger även tomter och hus både i Finland och i andra delar av världen.

Polisen får snart reda på mer om både Riitas och Jukkas liv, och bakgrund. Det visar sig snart att de är något helt annat än det normala unga förortsparet som de givit sken av. I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall. Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages12 Sider
Publish date25 Feb 2019
Published bySAGA Egmont
Languageswe
ISBN epub9788711928707