Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Alla hjärtans väntan

Rebecka hade inte alls varit sugen att gå på skolans återträff, men tillslut låtit sig övertalas av sin gamla skolkamrat Linda. När Lindas tåg fastnar flera timmar bort, inser Rebecka att hon får gå ensam på festen. Eller ska hon kanske helt enkelt strunta i att gå dit?

Rebecka försöker intala sig att det är okej att gå själv. Hon är trettio år nu och en framgångsrik ung kvinna med världen för sina fötter – långt ifrån den blyga plugghäst hon en gång varit. Så varför ska hon vara nervös för att träffa sina gamla klasskamrater? Festen är redan igång när hon kommer dit och genast möts hon av familjära ansikten. Johanna, skolans snyggaste tjej som alltid gjorde livet svårt för Rebecka. Annika, som var Johannas bästa vän. David, som precis som Rebecka hade varit en av nördarna. Och så Karl, skolans snyggaste kille. Irriterat noterar Rebecka att hennes hjärta fortfarande hoppar över ett slag när hon ser honom.

Middagsborden byts ut mot dansgolv och musik, och det dröjer inte länge innan stämningen hettar till. Plötsligt står hon ansikte mot ansikte med Karl. Ska hon våga ta sin chans? Anna Alemo är en prisbelönt och hyllad romance- och feelgood-författare, känd för att skapa berättelser som läsaren inte kan lägga ifrån sig.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages31 Sider
Publish date11 May 2019
Published bySAGA Egmont
Languageswe
ISBN epub9788726205169
ISBN audio9788726205152