Read sample
Read

Proformaäktenskap med dramatik

En ung man av turkiskt ursprung hittas skjuten en tidig morgon i Danmark. Polisen börjar först misstänka en kollega till mannen, som kallades skotten, men nya ledtrådar i utredningen ska leda polisen åt ett helt annat håll.



Evas sambo Sofus har en bror som desperat vill flytta från Turkiet till Danmark. Efter att ha träffat Kaput ett flertal gånger bestämmer sig Eva för att hjälpa honom. Hon gifter sig med sin sambos bror, som sedan kommer till Danmark och flyttar in hos dem. Allt är väl till en början, men snart börjar Kaput försöka skapa osämja mellan Sofus och Eva. Han lyckas efter ett tag - Sofus börjar tro på broderns lögner om att Eva prostituerar sig, och ljuger för sin sambo. Snart vänds Kaputs terror även mot Eva, som börjar överväga självmord.



Vas som varit en lycklig familj är på några månader söndersplittrad, vid slutet av deras historia är skillnaden mellan offer och mördare hårfin. I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall. Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages9 Sider
Publish date06 May 2019
Published bySAGA Egmont
Languageswe
ISBN epub9788726000436