Read sample
Read

Dame i rød rumdragt og andre science-fiction noveller

"Man standsede et par hundrede meter fra landingsfartøjet, på kanten af det nøgne felt, som bremseraketterne havde blæst rent. Thomas vidste øjeblikkelig, hvem af dem, der var Natascha, og visheden jog som en varm bølge igennem ham. Han havde aldrig før set en kvinderumdragt i langtursudgave."

Astronauten Thomas har haft slem hjemve på basen de sidste par uger. Han savner efterhånden alt ved Jorden. Så ankommer russerne til den internationale base, og deres leder er den unge karismatiske astronom Natascha, der med det samme gør opholdet på basen langt mere interessant.

"Dame i rød rumdragt og andre science fiction-noveller" er Merete Kruuses debut som forfatter. Udover titelnovellen indeholder samlingen 14 noveller. Merete Kruuse (1932-2000) var en dansk forfatter og kunstner. Før Merete Kruuse sprang ud som forfatter, blev hun uddannet reklametegner og fik blandt andet sine værker udstillet på Museum of Modern Art i New York City. Merete Kruuse debuterede som forfatter i 1970 med "Dame i rød rumdragt", der var en samling af science fiction-noveller. Sidenhen udgav Merete Kruuse desuden en lang række børne- og ungdomsbøger.
8,89  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages156 Sider
Publish date14 Mar 2019
Languagedan
ISBN epub9788726051582