Read sample
Read

Carmencita

Det tog flera år innan Sven Persson insåg att han blivit lurad. Han hade hastig förälskat sig i amerikanskan Carmencita Capelane. Hon var en stjärnkirurg, och dotter till en mäktig politiker. Hennes bror var högt uppsatt inom den amerikanska säkerhetstjänsten, och hade hjälpt Sven Persson att göra en del investeringar i amerikanska företag.

Så, en dag, så såg Sven Persson en förlovningsannons i tidningen. Hans vän hade förlovat sig med en Carmencita Capelane. Med ett så ovanligt namn insåg Persson direkt att det var samma kvinna som hans fästmö. Vännen planerade att säga upp sig från sin höga tjänst inom svenskt rättsväsende, och flytta med Carmencita till USA.

Sven Persson förstår att han blivit lurad. Kvinnan han var förlovad med var långt ifrån den glamourösa kirurg hon utgivit sig för, och pengarna han givit till hennes bror skulle han nog aldrig se igen. Han har blivit lurad, men han bestämmer sig för att med alla möjliga medel rädda sin vän innan han begår samma misstag, eller värre. I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall. Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.
0,90  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages14 Sider
Publish date10 Jun 2019
Published bySAGA Egmont
Languageswe
ISBN epub9788726248654