About the author

Pamela Brooks (born 11 February 1966 in Essex, England) is a British writer of non-fiction books, she also writes romance novels under the pseudonym of Kate Hardy, and erotic novels as Lucinda Chester, Evelyn D'Arcy, Chelsea Miller and Pamela Rochford. Her novels won two Love Story of the Year by the Romantic Novelists' Association, in 2008, Breakfast at Giovanni's, and in 2014, Bound by a Baby.

Read sample
Read

En eventyrlig ferie/En fodboldstjerne kommer til byen

En eventyrlig ferie

Et kuldsejlet forhold og et aflyst bryllup får Immi Marlowe til at flygte ned til Villa Rosa på Middelhavsøen Isola dei Fiori for at slikke sår. Hun har brug for at tænke over tingene, men det er ikke let, når naboen, den lækre millionær Matt Stark, hele tiden finder på en ny grund til at kigge forbi. Inden de ser sig om, har øens gyldne strande kastet sin fortryllelse over dem, og det bliver sværere at sværere at huske, at deres forhold er helt uforpligtende. Men har de overhovedet en fremtid sammen?



En fodboldstjerne kommer til byen

Lucy Martins drøm om at blive gift med sin drømmeprins er ikke blevet til noget, men hun er fast besluttet på at få sin nevøs fodbolddrømme til at gå i opfyldelse. Det betyder bare, at hun må bede sin gamle flamme fra teenageårene, Ryland James, en berygtet fodboldstjerne, om at træne nevøens hold.

Ryland er skadet og er blevet beordret til at forbedre sit blakkede ry ved at holde lav profil, så måske er det ikke så smart at involvere sig i fodboldtræning. Men den vidunderlige Lucy bestikker ham med småkager, og han kan ikke modstå fristelsen!

Fodboldstjernen har måske scoret sit livs mål, hvis han kan overtale Lucy om at komme ind i kampen igen…!

Romantisk kærlighedshistorie fra Harlequin
10,94  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages320 Sider
Publish date01 Aug 2018
Published byHarlequin
Languagedan
ISBN epub9788771914030