Read sample
Read

Gennemslagskraft og nonverbal kommunikation

Bliv set, hørt og forstået

Når vi taler sammen, foregår over 90 procent af kommunikationen nonverbalt gennem stemmeføringen og kropssproget. Vi har alle oplevet, når der ikke er overensstemmelse mellem ord, stemme og kropssprog. Når det sker, er det altid de nonverbale signaler fra stemmen og kropssproget vi tror på. Fx når chefen taler om åbenhed, men samtidig står med korslagte arme og en afvisende attitude og bruger et tonefald, der afslører hans manglende interesse i emnet. Disse nonverbale signaler, gør chefen utroværdig, og utroværdighed mindsker gennemslagskraften.

Enhver, der arbejder med at formidle mundtligt, kan få stort udbytte af at træne stemmen og kropssprogets udtryk. Man behøver ikke at skulle optræde for en stor forsamling for at have brug for øget bevidsthed og træning af stemmen og kropssprogets virkemidler. Alle – fra foredragsholdere og ledere over undervisere, læger, sygeplejersker, advokater og journalister – kan have nytte af at øge deres gennemslagskraft.

Denne bog tager ikke blot fat på kropssprogets virkemidler. Den behandler også stemmens værktøjer, stemmestøtte og vejrtrækningen. Kontrol over lydstyrke, taletempo, brugen af forskellige typer pauser og variationer i tonelejet m.m. er sammen med kropssproget essentielt for, hvordan man bliver set, hørt og forstået.

Bogen tilbyder en lang række øvelser, som giver enhver mulighed for at blive bedre til at udtrykke sig gennem sin stemme og sit kropssprog. De leverer i bogen nyttig baggrundsviden, grundig instruktion og staldtips fra kunstnere, der optimerer gennemslagskraften.
 

10,06  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages208 Sider
Publish date09 Jul 2012
Published byGyldendal
Languagedan
ISBN epub9788702108651