About the author

Peter Derek Vaughan Prince (14 August 1915 – 24 September 2003) was a Bible teacher whose daily radio programme, Derek Prince Legacy Radio, is broadcast around the world in various languages.

Regler for krig

Når du er troende, sker der hver dag en gensidig påvirkning mellem dig og usynlige, åndelige kræfter i himmelrummet. Hierarkier af engle er engageret i krig i en målestok, som de fleste kristne ikke kan forestille sig – og du bliver draget ind i handlingen. Hvorfor? Fordi Jesu efterfølgere på jorden vil blive nøglespillere i slagets udfald.  

 Med fremragende bibelsk fremstilling og eksempler på praktisk anvendelse tilbyder Derek Prince den vejledning, som du behøver for at tage din plads i denne ophøjede konflikt. Mens du opbygger en krigers karakter, vil du blive mere og mere som Jesus Kristus, din øverstbefalende. Du vil vinde tillid – og lære, hvad du behøver at vide for at holde ud til enden.  

Budskabet fra Gud, til enhver som accepterer udfordringen, er dette: ”Adlyd mig og gør det, der er rigtigt!” Denne bog vil hjælpe dig til at fuldføre din rolle i dine dagligdags prøvelser nu – og i de større kampe, der kommer.  

 Bered dig til at tage din plads i Guds plan for den sidste tid

17,44  EUR
Buy printed book
 
Edition2
Printed pages275
Publish date01 Oct 2019
Languagedan
ISBN print9788799788996