Din krop - dit valg

Plastikkirurgiens ABC

Overvejer du en plastikkirurgisk operation - eller er du nysgerrig omkring de muligheder, moderne plastikkirurgi tilbyder? 

Plastikkirurgiske indgreb er blevet hverdag, og masser af mennesker vælger at få justeret ting ved deres udseende, som de er utilfredse med. Udbuddet af kirurger og klinikker er enormt, og det kan være svært som patient at gennemskue, om kirurgen er dygtig nok, hvordan det endelige resultat vil blive, og at få stillet de rigtige spørgsmål, så forventninger mellem kirurg og patient er afstemt.

Din krop - dit valg. Plastikkirurgens ABC er et komplet up-to-date opslagsværk over de mest moderne metoder og populære indgreb indenfor plastikkirurgi. Her er beskrivelser af alle typer af operationer inklusive procedurer samt svar på alle tænkelige - og utænkelige - spørgsmål, det hele illustreret af et omfattende billedgalleri. Desuden er der interview med både kendte og helt almindelige mennesker, for hvem plastikkirurgi har gjort en verden til forskel. 

Forfatter Michael Dalgaard er stifter af LUXUSKIRURGI og har gennem de seneste ti år været medicinsk guide for flere tusinde patienter.
28,18  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages350
Publish date14 Nov 2019
Published byIndblik
Languagedan
ISBN print9788793664326