Listen to sample
Listen

Oplært til prostitution

Louise vokser op på Nørrebro og lærer allerede fra barnsben at række hånden frem for at få penge af de mænd, der forgriber sig på hende.



Senere vælger hun selv prostitutionsvejen, men efter mange år i sexbranchen siger Louises krop og psyke pludselig stop. Hun beslutter sig for at opsøge et exit-program, der skal hjælpe hende videre i livet. Men hvem er hun, hvis hun ikke er luder? Og kan hun overhovedet andet end at sælge sex?



Oplært til prostitution er historien om tidligere prostitueret Marlene Rommerdal Simoni, kendt fra TV 2-dokumentaren Mit liv som luder. Fortællingen er bygget over hendes liv og erfaringer, men Lotte Dalgaard har haft helt frie hænder til at tilpasse historien, ændre navne samt opdigte både hændelser og dialog. Lotte Dalgaard (f. 1967) er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Hun har arbejdet freelance for både B.T., MetroXpress, Helse og Familie-Journalen og har bl.a. udgivet krimierne Tvillingesagen (2014), Det svageste led (2015) og Lucy (2017) samt to interviewbøger.
6,31  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date10 Jun 2019
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN audio9788726258530