Read sample
Read

Den eneste ene

"Det er godt at vide: Jeg falder i søvn og lader dig om den blå motorvej – jeg stoler jo på dig, intet i verden synes at kunne true os nu.

Og dog drømmer jeg, og vågner med et rædselsslagent sæt: En slange har taget dit hjerte, og det er ikke mere mit. Jeg vil nå dig og røre dig og hjælpe dig til at leve, men kan ikke: Du forsvinder fra mig, du husker ikke mere mit navn og min kærlighed..."

"Den eneste ene" fortæller historien om en ung pige, som mister sin kæreste til stofmisbrug. Hun nægter at se det i øjnene, og for at blive hos ham, skaber hun en verden i grænselandet mellem drøm og virkelighed, som hun kan navigere i. Men vil denne verdens skovhekse, kloge mænd, enhjørninger og sigøjnere kunne lukke kløften mellem hende og hendes elskede, eller må hun vågne op til en virkelighed, der ikke er til at acceptere? Charlotte Inuk er en dansk forfatter, der har skrevet en lang række romaner. Hun debuterede i 1982 med romanen "Maria Mia". I 1993 modtog Charlotte Inuk som den indtil da yngste prismodtager Kulturministeriets Børne- og Ungdomsbogspris. Flertallet af Charlotte Inuks romaner kan ikke desto mindre læses af både unge og voksne.
3,74  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages67 Sider
Publish date18 Oct 2019
Languagedan
ISBN epub9788726134698