Listen to sample
Listen

Oplært til prostitution 2: Opvæksten

Louise vokser op på Nørrebro og lærer allerede fra barnsben at række hånden frem for at få penge af de mænd, der forgriber sig på hende. Hun oparbejder et stort forbrug af slik, som hun bruger til at dulme sine følelser med.

En dag stikker hun en blyant i øjet på en skolekammerat, der mobber hende, og hun bliver sendt på opdragelseshjemmet Ville Heise i Nordsjælland. Her møder hun pædagogen Bjørn og får for første gang i sit liv en tryg base.

Fire år senere sendes hun i plejefamilie i et lille lokalsamfund på Sydsjælland, hvor overgrebene begynder forfra.

Oplært til prostitution er en fortælling på fem afsnit. I foråret 2018 mødte forfatter Lotte Dalgaard den tidligere prostitueret Marlene Rommerdal Simoni, kendt fra TV 2-dokumentaren "Mit liv som luder". Fortællingen er bygget over hendes liv og erfaringer, men Lotte Dalgaard har haft helt frie hænder til at tilpasse historien, ændre navne samt opdigte både hændelser og dialog. Lotte Dalgaard (f. 1967) er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Hun har arbejdet freelance for både B.T., MetroXpress, Helse og Familie-Journalen og har bl.a. udgivet krimierne Tvillingesagen (2014) og Det svageste led (2015) samt to interviewbøger. Oplært til prostitution er hendes første serie.
3,74  EUR
Audiobook
 
Edition
Printed pages
Publish date16 May 2019
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN audio9788726179729