Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Arvingen

Natalia De la Grip er en af finansverdenens unge supertalenter. Som kvinde, født ind i overklassen, forventes hun ikke at arbejde, men Natalia har altid gået sine egne veje. Hun arbejder dedikeret og stenhårdt på at nå sit ultimative mål: at få sin far, patriarken, til at anerkende hendes kompetencer og tilbyde hende en velfortjent plads i familievirksomhedens bestyrelse.

David Hammer er en opkomling og kendt som finansverdenens bad boy. Han har arbejdet sig op fra bunden og er nu en af Sveriges rigeste venturekapitalister – og er lige dele beundret og berygtet. Han har længe haft De la Grips familievirksomhed i kikkerten, og det går hurtigt op for David, at den bedste måde at nå dem er via datteren Natalia.

Selv om en relation mellem dem er fuldstændig utænkelig, leder en frokost alligevel snart til en nat, ingen af dem kan glemme.

ARVINGEN er en spændende og velskrevet roman om hævn, magtkampe, intriger og mest af alt forbudt kærlighed.

ARVINGEN er første bind i en ny samtidsserie skrevet af Sveriges romancedronning nummer 1. Den følges op af LØFTET.

Simona Ahrnstedt (født 1967) er svensk forfatter, psykolog og terapeut. Hendes bøger har solgt mere end 300.000 eksemplarer alene i Sverige og udkommer på mere end 15 sprog.

10,06  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages
Publish date06 Jun 2016
Published byGyldendal
Languagedan
ISBN epub9788702199086
ISBN audio9788702206869