Read sample
Read

Kongelig magt

Fru Karen er en ganske særlig kvinde, og det påvirker hende på både godt og ondt. Hun er blevet udnævnt til lehnsmand af selveste hans nåde, kongen, og lever en behagelig tilværelse. Men en kvinde som lehnsmand er også god grobund for sladder og rygter.

I mellemtiden befinder den evighedsstuderende Niels Nielausen sig i Leyden i en evig stræben efter en doktorgrad. Men Niels har en tilbøjelighed til at bruge mere tid på at studere vin end at studere sine bøger, og så længe han opretholder denne livsstil, har doktorgraden lange udsigter.

Børge Janssen (1867-1933) var en dansk forfatter, der igennem hele sin opvækst var draget af litteraturen. Allerede som 21-årig fik han sin litterære debut med novellesamlingen "Mulm" i 1888. De efterfølgende år brugte Janssen særligt på at rejse, og han tilbragte blandt andet tid ved Middelhavslandene og i Afrika og Asien. Rejserne skabte grundlag for bøgerne "Spanske nætter" (1898) og "Fatme" (1900), men det var først senere, at Janssen kom tættere på et egentligt litterært ståsted, og efter udgivelsen af bogen "Jomfruen fra Lucca" i 1904, blev han kendt for sine folkeligt underholdende og kulturhistoriske romaner. Børge Janssen (1867-1933) var en dansk forfatter, der igennem hele sin opvækst var draget af litteraturen. Allerede som 21-årig fik han sin litterære debut med novellesamlingen "Mulm" i 1888. De efterfølgende år brugte Janssen særligt på at rejse, og han tilbragte blandt andet tid ved Middelhavslandene og i Afrika og Asien. Disse rejser skabte grundlag for bøgerne "Spanske nætter" (1898) og "Fatme" (1900), men det var først senere, at Janssen kom tættere på et egentligt litterært ståsted, og efter udgivelsen af bogen "Jomfruen fra Lucca" i 1904, blev han kendt for sine folkeligt underholdende og kulturhistoriske romaner.
6,31  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages151 Sider
Publish date23 Oct 2019
Published bySAGA Egmont
Languagedan
ISBN epub9788711924983