Read sample
Read

Når lyngen blomstrer

Her lå hun og hulkede højt. Hun gled ind og ud af bevidstheden, ind og ud af lys og mørke. Vekslede mellem kaos og stilhed. Til sidst var der kun mørke og stilhed omkring hende, og hendes krop lå lille og svag på de hårde klinker. 

Sarah vokser op med følelsen af, at hun ikke er værd at elske. I et desperat forsøg på at passe ind, tager hun uddannelse efter hendes forældres ønsker, gifter sig med ungdomskæresten og får en datter med ham. 

Langsomt sniger en destruktiv adfærd sig ind, der for en tid hjælper med at holde følelserne og angsten på afstand.Men en dag bliver hun brat tvunget til at gøre op med det trygge, og hun bringes ud på kanten af livet. 

Spørgsmålet er om hun formår at tage imod hjælpen, der kommer fra helt ukendt front? 

Når lyngen blomstrer er en medrivende og sårbar fortælling om en kvinde, der farer vild i livet, og som i sin søgen efter værdighed, mod og styrke må træde på helt nye stier.

Om forfatteren
Anne Møller-Johansen (f. 1977) bor sammen med sin mand og to teenagedrenge i Vejle. Hun har hele sit liv elsket at skrive og skabe historier. ”Når lyngen blomstrer” er hendes debutroman.
17,36  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages231
Publish date06 Sep 2019
Languagedan
ISBN print9788793755819
ISBN epub9788793755888