Databeskyttelse i arbejdsretten

Databeskyttelse i arbejdsretten – fra jura til praksis indeholder en samlet fremstilling af databeskyttelsesretten med fokus på arbejdsretten.

Bogen indeholder både en analyse af de nye databeskyttelsesretlige regler og en lang række praktiske anvisninger på, hvordan reglerne kan håndteres i praksis – i form af paradigmer, vejledninger og forslag til forretningsgange.

Bogen giver en præcis, konkret og brugbar gennemgang af de nye regler, uden at læseren skal kaste sig ud i nærmere studier af et meget kompliceret retsområde.

Databeskyttelse i arbejdsretten – fra jura til praksis er et praktisk værktøj, der henvender sig til medarbejdere i virksomheder, arbejdsgiver- og lønmodtagerorganisationer, advokater, revisorer og andre rådgivere, der beskæftiger sig med persondataretten.

Om forfatterne
Line Budtz Pedersen er advokat og sektionschef i TDC Group. Hun har mange års erfaring med compliance og har i de seneste år indgående beskæftiget sig med inkorporeringen af databeskyttelsesforordningen.

Peer Schaumburg-Müller er vicedirektør i TDC Group, ekstern lektor på CBS og adjungeret professor på Aalborg Universitet. Han er forfatter og medforfatter til en lang række bøger bl.a. inden for arbejdsret.
93,09  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages304
Publish date09 Jan 2019
Published byDjøf Forlag
Languagedan
ISBN print9788757441499
ISBN pdf9788771982473