ABC - luksus med CD

Knud Romers ABC er en moderne klassiker til børn og voksne i alle aldre. Hvert enkelt af Romers 29 vers er illustreret af et udsnit fra et kæmpeværk af John Kørner og tager udgangspunkt i 29 forskellige dyr.

Bogen har dannet grundlag for en opsigtsvækkende teaterforestilling og er også blevet til et korværk komponeret af Bent Sørensen og opført af Sankt Annæ Pigekor med Bjarke Mogensen på accordeon.

Denne luksusudgave er trykt på særligt udvalgt papir, har lærredsryg, kommer i en smuk kassette og indeholder en CD med Bent Sørensens korværk.

Bent Sørensen er en af Danmarks største nulevende komponister. Han har modtaget mange priser for sine værker, blandt andet Nordisk Råds Musikpris og Grawemeyer Award for Music Composition. Sankt Annæ Pigekor er et af landets allerbedste pigekor og er blandt andet kendt for sine opførelser af ny musik. Bjarke Mogensen er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums solistklasse, underviser samme sted og har blandt andet modtaget Kronprinsparrets Stjernedryspris.
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition2
Printed pages72
Publish date14 Nov 2019
Published byCARLSEN
Languagedan
ISBN print9788711982204