Read sample
Read

Enneagrammet & typernes indbyrdes relationer

en komplet guide til at forstå dynamikken mellem de 45 typepar i Enneagrammet

Enneagrammet & typernes indbyrdes relationer er for dig, der ønsker at en dybere indsigt i, hvorfor relationerne på dit arbejde og i dit privatliv bliver udfordret. Hvordan kan vi bygge relationer, der både kan håndtere vanskelige situationer, hvor vi kan være udviklende og lærende, mens vi befinder os i relationen, og håndtere situationer, hvor vi kan udvikle det at være rollemodel for vores børn, når det handler om at være i en relation med andre mennesker. 

Du får en intensiv gennemgang af, hvordan typerne i Enneagrammet er blevet til en del af vores personlighed, og du vil lære helt nye vinkler på Enneagrammet, som ikke tidligere er skrevet om i litteraturen. På mange måder er indholdet i Enneagrammet & typernes indbyrdes relationer nyt materiale, der for første gang er samlet i en bog omkring dynamikken mellem relationerne i Enneagrammet. Du får således en gennemgang af, hvordan 9 forskellige motivationsprofiler stiller krav til de nære relationer, samt hvordan de 45 kombinationer af de 9 forskellige profiler har en indre dynamik, der enten er inspirerende eller irriterende for partnerne. 

Hvis du arbejder som leder, coach eller underviser, vil du få inspiration til at  op-dage og håndtere de uudtalte krav, der stilles til dig og for eksempel medarbejdere imellem – og du får nye værktøjer og nye praktiske måder at arbejde med forventninger på.
21,47  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages174
Publish date04 Oct 2018
Published byTHINK ABOUT IT
Languagedan
ISBN print9788798867074
ISBN epub9788798867067