Read sample
Read

Det populistiske manifest

For hårdtarbejdende, arbejdsløse, tandløse og 90 procent af alle andre

Det populistiske manifest er et progressivt bud på en mobiliserende venstrefløjspopulisme, der kan modsvare den højredrejning, vi oplever i Europa i dag.

Den stigende højrepopulisme er ingen gåde. Vi bad selv om den, da vi nægtede at se konsekvenserne af den stigende ulighed og utryghed i øjnene. Så hvad er venstrefløjens svar? Måske er svaret ikke antipopulisme. Måske er det på tide, at venstrefløjen kommer ud af sin handlingslammelse, kommer i kontakt med de visioner, vreden og magtkritikken, der har skabt vores samfund og giver populismen en strategisk omfavnelse. 

Anmeldelser
"Et festfyrværkeri af en debatbog […] Bogen er ualmindelig veloplagt, klar i mælet og inspirerende."  ♥♥♥♥♥ – Politiken

"Det populistiske manifest er fremragende" ★★★★★ – Jyllands-Posten

"Åsa Linderborg og Göran Greiders nye bog er læseværdig, klar og kompromisløs. Den byder på en tiltrængt pause fra tidens tågesnak." – Information

Åsa Linderborg er kulturchef på Aftonbladet, historiker og en markant skik- kelse i den svenske offentlige debat. Hun slog igennem som forfatter i 2007 med den selvbiografiske skildring af sin far Mig ejer Ingen. Hun er desuden fast klummeskribent for Dagbladet Information.

Göran Greider er chefredaktør for det svenske dagblad Dala-Demokraten og har siden sin forfatterdebut i 1981 udgivet over tredive bøger: poesi, debat og biografier.

Det populistiske manifest er fjerde bog i serien Europæiske Ideer. Tidligere er Efter Europa af Ivan Krastev, Ned på jorden af Bruno Latour og Sådan ender demokratiet af David Runciman udkommet.
21,80  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages242
Publish date20 Nov 2018
Languagedan
ISBN print9788775146963
ISBN epub9788775146529