Read sample
Read

Livet kom - i morgen

Jeg har med denne bog ønsket at fortælle, at vi alle kan komme igennem et langt liv på trods af svære og ofte store barrierer undervejs. Mit liv startende under 2. Verdenskrig, og undervejs har jeg passeret en række af ulykker og sygdomme, som har kunnet gøre dagen meget grå, når det stod på. Men på trods af disse mørke sider af livet, som for mig blev stærkere gennem årene, hvor ønsket har kunnet komme, at livet burde være slut, har der været vidunderlige, smukke oplevelser og stunder, der meget mere end opvejer de tunge dage. Vi skal aldrig give op, solen kommer altid på himlen igen og dermed det dejlige liv. Og mit ønske med bogen er, via egne oplevelser, at fortælle om den store lykke og varme kærlighed til livet, der kan opstå, når vi lytter til gode modtagne ord og oplever solen stå op igen – hver dag.

Uddrag af bogen 
Min rejse gennem et langt liv – 
– til tider i mørke – 
med dybe tanker – – – 
og andre stunder – med livets held. –
– Men alle de smukke og følsomme stunder –  
er lykke, jeg oplever i livet, der kom. 
 Det største, jeg her i livet har fået –  
– – er – at jeg oplevelsen af lykke – har nået. – –    
Lad os glædes ved det liv, vi lever både i dag som i morgen – og alle dage derefter. Husk – uanset hvad der sker af tunge og mørke hændelser, så vil lyset altid vende tilbage – og dermed livet – i det eventyr, der ikke er slut. Vi vil kunne komme igennem alle sorger og bekymringer, blot vi tror på opgaven og medvirker dertil, ligesom jeg blev hjulpet af Lykke, som pludselig var på min livline og reddede mig op af det mørke indre, hvilket efterlader sig uendelige smukke drømme.            

Om forfatteren 
Peter Dahlgaard har i 20 år, frem til 1994, haft egen arkitekttegnestue med meget varierende opgavetyper, efterfulgt af 14 år som restauratør og hotelvært på et gammelt badehotel frem til 2007. Efter at have passeret forbi en række af livets mørkeste huller er han aktiv debattør og ”ambassadør” for den ”grønne omstilling”.
Edition1
Printed pages162
Publish date17 Apr 2019
Languagedan
ISBN print9788772183343
ISBN epub9788772184128