Read sample
Read

Riluo By

At ofre sit liv for at sikre sin bedste vens fremtid er uden tvivl en beslutning, som Hui Yue ikke fortryder, men hvem kunne have vidst, at døden ikke er det endelige stoppested, men nærmere begyndelsen til et nyt eventyr i en verden fyldt med dæmoniske væsner og kultivering af ens indre energier. Hui Yue finder hurtigt ud af, at i denne verden er ens styrke det, der afgør ens fremtidige muligheder, og at der ikke er nogen plads til de svage. Han begiver sig ud på en færd, hvor han finder nye venner, møder forræderi samt finder begyndelsen på sin egen rejse i verdenen af kultivering af sine indre energier i et forsøg på at overkomme sine grænser og blive stærk.     

Uddrag af bogen 
Hui Yue kunne mærke, at Lan Feng pludselig blev stiv af skræk. ”Åh nej!” sagde han og tog med samme styring over Hui Yues krop. ”LØB!” råbte Lan Feng og pegede mod stien, de oprindeligt var kommet fra. Det hurtige skift i stemning fra den ellers arrogante fugl gjorde, at ingen stillede nogen spørgsmål. De efterlod alt det, de havde pakket ud, og løb tilbage, hvor de kom fra. Hvad sker der?” spurgte Hui Yue bekymret. Selvom Lan Feng og Hui Yue havde stået over for farer før, havde han aldrig mærket en så omfattende følelse af panik. Han kunne mærke en overvældende aura bag sig. I virkeligheden var det ikke Hui Yue, der kunne fornemme det, men Lan Feng. Deres sjælekobling gjorde dog, at Hui Yue kunne mærke Lan Fengs følelser, om end det blot var et lille udsnit. Når Lan Feng råbte sådan, kunne Hui Yue kun forestille sig, hvor mægtig denne aura var. Fuck!” råbte Lan Feng højt og gjorde blot de unge mennesker mere bange. De løb langs stien og kom hurtigere ud af skoven, end de nogensinde var kommet ind i den. Nu kunne de se deres telte og indhegningen til deres dyr i horisonten. Halvvejs derhenne vendte Lan Feng sig rundt og var nu i forsvarsposition.        

Om forfatteren 
Tina Lynge er fra Nordjylland, hvor hun i sin barndom brugte det meste af sin tid på at læse bøger samt drømme om den dag, hun ville være i stand til at skrive bøger selv. Der skulle dog gå mange år, før dette blev virkelighed. Som hun voksede op, parkerede hun drømmen om at blive forfatter for i stedet få en uddannelse. Det var dog ikke muligt at slukke hendes fantasi, som blev ved med at udvikle historier, og til sidst satte hun sig ned og begyndte at skrive. Det er hun så ikke stoppet med siden. Hendes første serie er Blå Fønix, en serie på otte bøger, som har en stor plads i hendes hjerte, og som hun har brugt både blod, sved og tårer på at skrive. Den har krævet mange dage og nætter, men blev til sidst hendes største stolthed.
Edition1
Printed pages760
Publish date15 Mar 2019
Languagedan
ISBN print9788772181943
ISBN epub9788772183473