Read sample
Read

Seks stemmer

»Modig, intelligent og virkelig isnende med et forrygende twist, der leverer et eksplosivt sidste stød.«
– Sunday Mirror

England, 1996. Teenageren Tom Jeffries forsvinder i marskområdet ved Scarclaw Fell, hvor han er på hyttetur med kammeraterne. Først et år senere dukker Toms lig op gemt i marsken. Politiet stempler det som en ulykke, men ikke alle er overbevist.

Tyve år senere åbnes sagen igen. Scott King, internet-kultfigur og vært for en populær podcast om uopklarede mysterier, sætter sig for at undersøge, hvad der virkelig skete med Tom. I sin podcast-serie interviewer han seks forskellige mennesker, der var til stede den skæbnesvangre aften ved Scarclaw Fell. I seks episoder kommer seks personer til orde med seks forskellige syn på Tom og på dagene op til hans død. De fleste af de talende var teenagere dengang, og deres minder om hændelsen sløres af fortidens intriger, rivalisering og jalousi – men for hvert interview afdækkes nye detaljer, og den uhyggelige sandhed tegner sig skarpere.

Seks stemmer er et klassisk mordmysterie med en ny, skarp vinkel. Som fortællingen udfolder sig, tvinges du som læser til at gætte med og til at spørge dig selv, hvor meget man egentlig kan stole på sine minder – og på de mennesker man omgiver sig med.

Matt Wesolowski begyndte sin forfatterkarriere med at skrive horrornoveller til diverse magasiner og antologier i Storbritannien og USA. Hans første roman, Seks stemmer, blev udgivet på engelsk i 2017 til stor ros fra anmelderne.
18,82  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages256
Publish date05 Sep 2019
Published byAlhambra
Languagedan
ISBN print9788772161341
ISBN epub9788772161587