About the author

Håkan Nesser (born 21 February 1950) is a Swedish author and teacher who has written a number of successful novels, mostly but not only crime fiction. He has won Best Swedish Crime Novel Award three times, and his novel Carambole won the prestigious Glass Key award in 2000. His books have been translated from Swedish into more than twenty languages.

De ensomme

4. Bind

Det begynder i 1969. Seks unge mennesker kommer til Uppsala. Omstændighederne fører dem samme, og de udvikler en slags venskab. Men under en bustur til Østeuropa sker der noget, der får konsekvenser for alle, og da Uppsala-tiden er ovre, er det også slut med så meget andet. En menneskealder senere finder man en lektor død ved bunden af en kløft uden for Kymlinge. En gammel dødskløft ifølge folketroen - og nøjagtig det sted, hvor en af de unge Uppsala-studerende døde 35 år tidligere.

DE ENSOMME er fjerde bog om vicekriminalkommissær Gunnar Barbarotti, en bog hvor han møder en ny slags alvor og tvinges til at omvurdere mange ting. I særdeleshed den der gamle overenskomst med Vorherre.

"Svenske Håkan Nesser er en formidabel forfatter, der stille og roligt er ved at revolutionere krimigenren med sin serie om vicekriminalkommissær Barbarotti." - Jydske Vestkysten

"Når døden gestaltes på skrift af en fremragende forfatter som Håkan Nesser, bliver den ikke bare et spørgsmål om at opklare et mord. Den bliver også et spørgsmål om at opklare, hvad livet egentlig går ud på." - Fyens Stiftstidende

"Ikke en side for meget." -  5 stjerner i Jyllands-Posten

"Det er et smukt skæbnetæppe, Håkan Nesser har vævet denne gang. Også." - Weekendavisen

Du er grusomt godt underholdt. Fremragende! - Nordjyske Stiftstidende

Nærværende og nervepirrende. - Børsen

11,33  EUR
Buy printed book
 
Edition2
Printed pages495
Publish date04 Jun 2012
Published byModtryk
Languagedan
ISBN print9788770537728