Den Digitale Teoribog

Kategori B (bil) - Inklusiv oplæsning & online medier

Den første teoribog du rent faktisk vil læse!    


  •  Teoribogen er skrevet i et normalt og direkte sprog  
  •  Bogen inkluderer oplæsning, video, VR og links via QR-koder 
  •  Indholdet dækker hele køreskole forløbet til kategori B, bil

 ‘Teoribogen’! Alle som har taget kørekort husker ‘teoribogen’, men de færreste husker, hvad der stod i den. Stoffet i teoribøgerne har nemlig altid båret præg af juridisk tale og kedeligt læren-udenad-materiale, hvis indhold er glemt få timer efter man har modtaget sit kørekort. Og det er jo ikke meningen! 

 Med Den Digitale Teoribog har vi nytænkt den gamle måde at tænke køreteori på. Ved at lade os inspirere af alle de muligheder teknologien i dag byder os, har vi blandet alle de medier vi bruger i vores dagligdag ind i bogen. Det komplicerede er gjort ukompliceret, fordi vi ikke behøver at lade os begrænse af sproget.   

 I bogen vil man støde på QR koder, der linker til videoer, hvor man visuelt kan se, det emne man lige har læst om. På denne måde bliver materialet anderledes relevant for eleven, der endnu ikke har praktisk erfaring med trafikken, og derfor kan have svært ved at forstå helheden og komplek-siteten i de forskellige trafikale situationer. På denne måde øger vi forståelsen og gør indlæringen mere umiddelbar. 
40,16  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages134
Publish date01 Sep 2019
Languagedan
ISBN print9788740109986