Read sample
Read

På hedersord

William plågas av minnen av sin före detta fästmö. De har hamnat på olika sidor av kriget - William har tagit värvning i armén och hennes far är en välkänd separatist. När William finner en ursäkt för att konfrontera sin älskades fader över deras uppbrutna förlovning tar han chansen direkt - för att få upprättelse, men också för att få återse den kvinna som stulit hans hjärta. I krig och kärlek är allt tillåtet, och William tänker göra vad som helst för att vinna tillbaka den kärlek han förlorat.

"'Om löjtnant William inte skulle vara tillbaka före klockan åtta, så tar jag för givet att han är antingen död eller ärelös."
Williams blick flammade, men den mötte den överordnades utan en blinkning. "Ni kan då anta det förra. Om jag överhuvud taget är vid liv så skall jag vara här."
"Så farväl då - på hedersord?"
"På hedersord!'" Bakom pseudonymen E. Werner finns den tyska författaren Elisabeth Bürstenbinder (1838-1918). Werners böcker fick stor spridning i sin samtid, och älskades av läsare i hennes egen tid, men även i vår.
4,51  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages91 Sider
Publish date19 Dec 2019
Published bySAGA Egmont
Languageswe
ISBN epub9788726302981