Dialogisk ledelse

fælles handlekraft i forandring og udvikling

Dialogisk ledelse - Fælles handlekraft i forandring og udvikling viser, hvordan ledere i organisationer kan skabe udvikling og bedre resultater i en kompleks samtid. En dialogisk ledelsesstil skaber rum for, at medarbejdernes viden om kompleksiteten, som den optræder i hverdagen, inddrages i udviklingen af organisationen. Det styrker den organisatoriske kapacitet til at skabe relevante mål og indsatser, der tillige er velfunderede i organisationen - med følgeskab og handlekraft til følge. 

Tilgangen i Dialogisk ledelse bygger videre på den amerikanske professor Kevin Barge s teori om Collaborative Co-Inquiry. Den understøttes af international teori om dialogisk organisationsudvikling samt praktiske erfaringer med tilgangen i en række danske offentlige og private organisationer. 

Dialogiske udviklingsprocesser er kendetegnet ved processer, hvor ledere lytter til medarbejdere og medarbejdere lytter til ledere for i samarbejde at udvikle nye mål og løsninger. 

Dialogisk ledelse - Fælles handlekraft i forandring og udvikling henvender sig til ledere, mellemledere, konsulenter og andre forandringsagenter. Den er desuden oplagt på efter- og videreuddannelser.
25,36  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages150
Publish date16 Dec 2019
Published bySamfundslitteratur
Languagedan
ISBN print9788759334720
ISBN pdf9788759335918