Mor med mindre

- ny bog med tanker om at have børn 

Kaja Lausten Nielsen, mor til tre, skriver her om troen, håbet og kærligheden i hverdagen i en børnefamilie. Klummerne er krydret med muntre citater fra børnene. Du vil helt sikkert kunne genkende dig selv og din familie, og forhåbentlig bliver du opmuntret til at være mor med mindre...
”Jeg har længe gået og tænkt på at skrive en bog for at sætte ord på mit liv som mor til tre drenge. En sådan bog er altid skrevet enten for tidligt eller for sent. For tidligt til at jeg ved nok om, hvad det vil sige at have tre børn og for tidligt til, at jeg har nået at se, hvordan det går dem i livet. Og hvis jeg venter, vil det være for sent.
Så har jeg glemt nuet, glemt (eller fortrængt?!) hvordan hverdagen i en småbørnsfamilie virkelig er, og vil i stedet komme til at efterrationalisere alt for meget og analysere det hele i småstykker. Og det ville blive en alt for korrekturlæst beskrivelse af livet, som det er nu. Så nu skriver jeg!
”(Fra bogens forord).

Forfatteren:
Kaja Lausten Nielsen er opvokset i Hillerød. Bor i Kr. Værløse i Nordsjælland med sin mand og deres tre drenge.Er uddannet kemiingeniør og har en Master of Science i biokemi fra Weizmann Instituttet i Israel. Har arbejdet med bioteknologi i det private erhvervsliv i 14 år, og har nu deltidsarbejde som underviser.
9,21  EUR
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages69
Publish date11 Dec 2019
Languagedan
ISBN print9788792459817