Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Hundratals mil härifrån

Det är första veckan i april. Rebecka reser till sina drömmars New York, men snart ångrar hon att hon låtit chefen övertala henne att skriva en artikelserie under vistelsen. I Stockholm känner sig Astrid mer och mer som en fånge i sitt eget liv. Studierna är inte alls vad hon hoppats på och ångestattackerna kommer allt tätare. Lovisa tar sig med nöd och näppe igenom sin egen olidliga trettioårsfest och inser att hennes man, Rikard, inte alls är den person hon en gång gift sig med. Finns det egentligen någon väg tillbaka för dem?

På annat håll i staden försöker Cilla hantera att hon precis blivit av med jobbet helt utan anledning. Helst vill hon hämnas på sin oduglige chef, som tycks skylla alla motgångar på företagets trotjänare. Och i Rom städar Maria ur sin bortgångna mors lägenhet, samtidigt som hon ser fram emot att kunna kapa banden till huvudstaden en gång för alla. Men först måste hon ta itu med de minnen som dyker upp.

"Hundratals mil härifrån" är en varm feelgood-roman, som på ett spännande sätt flätar samman fem kvinnors livsöden, och visar hur liten världen faktiskt kan vara. Filippa Vik är en svensk författare som vill ge läsaren en lättsam och varm läsupplevelse. Hon inspireras av vardagshändelser och relationer mellan människor. Känslor och humor är viktiga ingredienser i hennes skrivande.
6,31  EUR
Buy Epub (e-book)
Incl. streaming access
Edition
Printed pages219 Sider
Publish date21 Feb 2020
Published bySAGA Egmont
Languageswe
ISBN epub9788726395037
ISBN audio9788726394917