A Touch of Vertigo – A Down-to-Earth Motivational Guide to Self-Transformation

Buy printed book
 
17,77  USD
Et smugkig af min debutroman "A Touch of Vertigo" er nu tilgængelig! https://youtu.be/CtP2fs8JKdo

Motivationsbog fører positive forandringssøgere ned ad en tankevækkende vej med personlig vækst og åndelig transformation

Karinna Damgård udgiver ‘A Touch of Vertigo: A Down-to-Earth Motivational Guide to Self-Transformation’ 

GRINDSTED, Danmark — Fra midten af 30'erne led Karinna Damgård af svær vertigo, en slags højdesvimmelhed, der (udløst af højder) giver en falsk følelse af bevægelse, samt en rotatorisk eller nautisk fornemmelse i hovedet eller omgivelserne. Men en åndelig tur til Peru helbredte hendes højdeskræk på bare tre uger. En sådan oplevelse inspirerede hende til at skrive "A Touch of Vertigo: A Down-to-Earth Motivational Guide to Self-Transformation" (udgivet af Balboa Press).

Denne motiverende bog leder positive forandringssøgere ned ad en tankevækkende vej med personlig vækst og åndelig transformation for at imødegå frygt og gå videre til en ny begyndelse fyldt med guddommelige mirakler. Damgård, der fletter personlige oplevelser med sin ekspertise som clairvoyant, healer, mentor, åndelig rådgiver og intuitiv sjæl, søger at guide andre gennem en selvstændig og inspirerende trin-for-trin proces, der tilskynder til bevægelse væk fra selvpålagt frygt og forventninger og ind i en ny fase af personlig vækst, hvor de genkender deres egen skønhed, lys, guddommelighed og hvordan de skinner med hjælp fra Gud, selv i en kaotisk verden. 

”Mange selvhjælpsbøger vil sige, at hvis vi bare beder om, hvad vi vil have, så får vi det. Men hvad nu hvis vi aldrig har lært at bede om det, vi virkelig ønsker? Hvad hvis vi aldrig har lært at stole på vores intuition? Hvad hvis vi aldrig har lært at bede om hjælp af frygt for at være en byrde? Det er det egentlige spørgsmål her,” påpeger Damgård. ”Vi skal dyrke et samfund, hvor hjertevarme, håb og tro kombineret med personlig empowerment gør alle til vindere og inviterer ingen til at sidde på taberens bænk. Det er tid til forandring. Det er tid til at se indad, udad og opad - på samme tid. ”

På spørgsmålet om, hvad hun vil have læserne til at tage med sig fra bogen, svarer Damgård: "Motivation, inspiration, glæde, personlig empowerment, selvrefleksion og selvværd." For flere detaljer om bogen, besøg venlist https://www.balboapress.com/en/bookstore/bookdetails/756366-a-touch-of-vertigo “A Touch of Vertigo: A Down-to-Earth Motivational Guide to Self-Transformation”

Om forfatteren
Karinna Damgård er clairvoyant, healer, mentor og spirituel businesssrådgiver. Hun er født med ekstra sensitive, stærke intuitive evner og er en stærk naturlig kanal for det guddommelige. I mere end 25 år har hun arbejdet med åndelig selvudvikling og metafysiske energiportaler. Dette er hendes første bog
Edition1
Printed pages141
Publish date13 Dec 2021
Languageeng
Isbn print9788797360613
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook