Arternes oprindelse – original version i dansk oversættelse

Køb trykt bog
 
251,25 DKK
  Charles Darwins banebrydende værk som ligger til grund for al biologisk evolutionsteori.    

Når man læser Darwins bog, forbavses man over hans alsidighed, viden og kombinationsevne. Han er naturhistoriker af det helt store format og så kendte han store dele af jorden".    

Få andre bøger har skabt en sådan storm af kontroverser som Arternes Oprindelse. Darwins teori om, at arter stammer fra andre arter ved en gradvis evolutionær proces – og at gennemsnitsniveauet for hver art øges ud fra grundtanken om at – kun den bedst egnede overlever (”the survival of the fittest”), hvilket fik debatten til at tage nye højder. Den senere accept af Darwins teorier, revolutionerede det videnskabens forløb.    

Darwins bidrag til den moderne videnskab, er altafgørende for, hvordan vi ser verden i dag - og næsten umulig at evaluere. Arternes oprindelse bør læses af alle med interesse indenfor biologi og for verdens evolution. Ligesom bogen har bidraget til heftig debat og fortolkning indenfor områder som filosofi og teologi. 

Bogen regnes for det vigtigste bidrag til biologien i videnskabens historie.

Den originale version af Darwins "Arternes Oprindelse" udgives af Paludans Forlag, hvor bogen indgår i serien blandt klassiske historiske værker.
Udgave1
Trykt sideantal548
Udgivelsesdato22 okt. 1999
Udgivet afJørgen Paludan
Sprogdan
Isbn trykt bog9788772308197
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld nu
Sprog:
Dansk
Engelsk
Tysk
Alle andre sprog
Format:
Trykt bog
Pdf
Epub
Lydbog