About the author

Jesper Bove-Nielsen har arbejdet professionelt med strategi og digital transformation siden den digitale stenalder i 1990 ́erne. Han er forfatter til flere bestsellere om digital forretningsstrategi og en erfaren foredragsholder.

Jesper har siden 2016 stået i spidsen for REMA1000s innovative udbringningstjeneste Vigo, hvor kunder handler og leverer dagligvarer for hinanden.

Tidligere har han været adm. direktør for Libris Media, investment manager hos Teknologisk Innovation og strategikonsulent hos Hildebrandt & Brandi og PricewaterhouseCoopers.

Jesper er bestyrelsesformand for Spintype.com og bestyrelsesmedlem i Kjær & Sommerfeldt.

Read sample
Read
Listen to sample
Listen

Den Nye Deleøkonomi

Digitale strategier i adgangssamfundet

Endnu en bølge af forandring skyller hen over kloden. Endnu en gang har den nettet som bæremedie. Og endnu en gang kommer den til at revolutionere brancher. Vi taler om det, som medierne har valgt at kalde for deleøkonomien. For de uindviede handler det om at dele links på nettet. For de indviede handler det om at dele ressourcer, kompetencer, kapital, brands og teknologi for at skabe nye forretningsmæssige muligheder – og trusler.

Hvad kan din virksomhed lære af Airbnb, Lendingclub, Netflix Og Uber?

Igennem det meste af verdenshistorien har knaphed på ressourcer været udgangspunktet for vores økonomiske tænkning og handling. At lede en virksomhed succesfuldt har handlet om at administrere sine begrænsede midler bedst muligt. Men et nyt billede toner frem med lynets hast. Der er virksomheder, som skaber ufattelig vækst – ikke med udgangspunkt i knappe ressourcer, men med udgangspunkt i overskud, overflod og uudnyttede, latente ressourcer. Virksomheder som Airbnb, Lending Club, Netflix og Uber har forstået, at digitalisering og tilgængelighed er nøglen til et helt nyt økonomisk paradigme.

Med denne bog vil du blive klogere på, hvordan og hvorfor disse virksomheder kan vokse med to og tre-cifrede vækstrater. Og du vil få ideer til, hvordan din egen virksomhed kan bevæge sig ind i et nyt paradigme, der både skaber vækst og bæredygtighed.

 

28,76  USD
Buy printed book
 
28,76  USD
Pdf & Epub
Incl. streaming access
24,08  USD
Audiobook
 
Edition1
Printed pages353
Publish date28 Jan 2016
Languageeng
ISBN print9788778537713
ISBN pdf9788778537775
ISBN epub9788778537782
ISBN audio9788778537829