Den Nye Deleøkonomi – Digitale strategier i adgangssamfundet

Buy printed book
 
31,67  USD
Pdf & Epub
Incl. streaming access
31,67  USD

Endnu en bølge af forandring skyller hen over kloden. Endnu en gang har den nettet som bæremedie. Og endnu en gang kommer den til at revolutionere brancher. Vi taler om det, som medierne har valgt at kalde for deleøkonomien. For de uindviede handler det om at dele links på nettet. For de indviede handler det om at dele ressourcer, kompetencer, kapital, brands og teknologi for at skabe nye forretningsmæssige muligheder – og trusler.

Hvad kan din virksomhed lære af Airbnb, Lendingclub, Netflix Og Uber?

Igennem det meste af verdenshistorien har knaphed på ressourcer været udgangspunktet for vores økonomiske tænkning og handling. At lede en virksomhed succesfuldt har handlet om at administrere sine begrænsede midler bedst muligt. Men et nyt billede toner frem med lynets hast. Der er virksomheder, som skaber ufattelig vækst – ikke med udgangspunkt i knappe ressourcer, men med udgangspunkt i overskud, overflod og uudnyttede, latente ressourcer. Virksomheder som Airbnb, Lending Club, Netflix og Uber har forstået, at digitalisering og tilgængelighed er nøglen til et helt nyt økonomisk paradigme.

Med denne bog vil du blive klogere på, hvordan og hvorfor disse virksomheder kan vokse med to og tre-cifrede vækstrater. Og du vil få ideer til, hvordan din egen virksomhed kan bevæge sig ind i et nyt paradigme, der både skaber vækst og bæredygtighed.

 

Edition1
Printed pages353
Publish date28 Jan 2016
Languageeng
Isbn print9788778537713
Isbn pdf9788778537775
Isbn epub9788778537782
News in your inbox
Subscribe to our newsletter
Subscribe now
Language:
Danish
English
German
All other languages
Format:
Printed book
Pdf
Epub
Audiobook