Din vej til rigdom – Videnskaben om velstand

Køb trykt bog
 
130,38 DKK
Wallace Wattles brugte en stor del af sit liv til at filosofere over succesens love som han fandt dem hos verdens store filosoffer. Essensen af sin viden omsatte han i en lille bog som han garanterede ville kunne erstatte hele biblioteker af bøger om filosofi, spiritualitet og selvhjælp med det formål at opnå én ganske bestemt ting: et liv i velstand.

Wattles beskriver en eksakt videnskab der handler om at tiltrække rigdom, bygget på én grundlæggende idé: »Der findes et tænkende stof hvoraf alting er skabt...En tanke i denne substans frembringer den genstand som tanken forestiller sig.«

I sytten korte kapitler viser Wallace hvordan man kan anvende denne idé og overvinde eventuelle forhindringer for at den kan realiseres; og han viser hvilke direkte metoder man kan bruge for at realisere den i sit eget liv. Desuden forklarer han hvordan skabelse og ikke konkurrence er den skjulte nøgle til at tiltrække rigdom, og hvordan den rigtige anvendelse af denne kraft gør alle der kommer i forbindelse med den, rigere og lykkeligere. 
Udgave1
Trykt sideantal89
Udgivelsesdato03 jan. 2001
Udgivet afSphinX forlag
Sprogdan
Isbn trykt bog9788777593208
Nyheder i din indbakke
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Tilmeld nu
Sprog:
Dansk
Engelsk
Tysk
Alle andre sprog
Format:
Trykt bog
Pdf
Epub
Lydbog