En musikrejse i medklang og modklang

En selvbiografi

”En musikrejse i medklang og modklang” er en uhøjtidelig og humoristisk skildring af en dansk musikers personlige oplevelser og indtryk gennem sit livsforløb. Klaus Schønning giver os her via beskrivelser af selve musikken, af personlige møder og tidsbilleder et indblik i, hvordan hans musikalske univers gennem seks årtier har udviklet sig. Klaus Schønning er en pioner inden for sit felt som komponist og musiker – for eksempel opbyggede han i 70’erne et hjemmestudie og udgav og distribuerede selv sin musik. Han har opnået international anerkendelse for sin udtryksfulde instrumentalmusik. Den er igennem 40 år blevet indspillet på et stort antal soloudgivelser og har været benyttet i forbindelse med film, tv-udsendelser og arrangementer, ogandre musikere har i stigende grad ladet sig inspirere af og samplet og brugt Schønnings musik i egne værker. 

Sideløbende har Klaus Schønning haft en hverdag som festmusiker og herigennem spredt livsglæde ved talrige familiers festlige anledninger. 

”Nogle gange kan det godt betale sig at gå imod strømmen – man kommer i hvert fald til at møde en masse mennesker på sin vej.” Citatet rummer lidt af den finurlighed, som er et af Klaus Schønnings kendetegn – og som gennemsyrer denne bogs letflydende erindringer. 
Kim Flyvbjerg, redaktør og udgiver af musikmagasinet Groovy 
”I de senere år er nye lyttere kommet til. Det er en velfortjent anerkendelse af musikkens og især lydens kvaliteter, at også yngre generationer af musikforbrugere søger glæde og inspiration i dansk elektronisk musik af Klaus Schønning.” Katrine Ring, dj, kulturjournalist og radiovært på P2
25,43  USD
Buy printed book
 
Edition1
Printed pages112
Publish date27 May 2021
Published byMusicVenture
Languagedan
ISBN print9788797292006